Min älskade studentkommitté


Lana Del Ray (Bassflow Remake)


Förbereder mig på 6 månader av kyla


121013

Varit en lugn lördag dag! Var i Alvesta inatt så det blev ganska sent. Har bakat bullar idag, så hemmet luktar lagom gott. Nu ska jag fixa iordning det sista sen bär det av på kräftskiva. 
 

HATLISTA

1. Kyla
2. Panik
3. Känslan av att jag inte har hittat på någonting minnesvärt under hela min ungdom. Inte varit på någon festival, konsert, rest någonstans eller någonting.
4. Braås. 
5. Hatar att vara en fattig fuling som låtsas överleva på 1050 kronor. (Med tanke på att en utekväll går på över 500 spänn med förfest, buss, inträde och krog inräknat kommer jag så långt <3<3)
6. Att mitt studentår egentligen ska vara det roligaste i livet men bara går skit. Hejsittahemmamedansallaandraharkul_94. 
Tänker bli katt i mitt nästa liv. Eller just de, man lever bara en gång. Där sket de sig. 

Fotografisk bild B


Ididn't choose the thug life, the thug life chose me

Hejhej!!! Näe, men hej. Sitter i skolan och har inte så mycket att göra. Har välgörenhetsvecka denna vecka, så vi sysslar med välgörenhet... typ. Vårat projekt har inget med välgörenhet att göra. Var på nattcafé inatt, fikade och lyssnade på liveband. Det var mysigt, dock resulterar det i att jag är ganska trötter idag. Det gråa vädret gör en inte mer vaken för det. Färgat håret också, vilket kanske inte syns. Råkade bli totally gråhårig i förgår, så fick panik och köpte ny hårfärg och nu ser jag ut såhär. Får duga för stunden. Nu ska jag dricka upp min coke, tjobre.
 

RSS 2.0